Binnenkort kun je weer naar een hele leuke toneelvoorstelling in De Pinnenhof komen kijken.  Eind februari en begin maart voert toneelvereniging De Krottepoffers uit Nederweert dan haar nieuwste familietoneelstuk op, getiteld:

Rhonda het Piratenmeisje

Wat doe je als je moeder uit je leven is verdwenen en je niet weet of je vader nog leeft of misschien nog ergens op zee rondzwerft met zijn piratenschip? Dit lot is Rhonda , een echte piratendochter, overkomen.

Op een dag in het leven van Rhonda komt er post aan bij haar stief familie. Deze post geeft het oude piratenbloed in de aderen van de familie weer volop leven. Er worden moedige plannen gesmeed en de hele familie gaat onafhankelijk van elkaar op zoek naar iets waarvan ze geen weet hebben. Het belooft een spannende reis te worden in een nieuwe wereld vol verrassingen.

Wil jij weten wie er per kist, per badkuip of per schip vertrekt en ben jij nieuwsgierig naar welke zeedieren zij allemaal ontmoeten en welke schat hen uiteindelijk ten dele zal vallen? Dan mag je komen kijken en luisteren naar onze jeugdvoorstelling van de Krottepoffers.

Groepsfoto_Rhonda
De spelers van ‘Rhonda het Piratenmeisje’

De voorstelling wordt maar liefst 4 keer gespeeld, allemaal in De Pinnenhof:

  • Zaterdag 27 februaripremière(zie hieronder), aanvang 19.00 uur.
  • Zaterdag 5 maart, aanvang19.00 uur.
  • Zondag 6 maart,matinee, aanvang 15.00 uur.
  • Zaterdag 12 maart, aanvang19.00 uur.
De première op zaterdag 27  is  niet  zomaar  een première maar een gala-première.

Wij hopen dat alle bezoekers dan leuk of sjiek gekleed (bijvoorbeeld in gala-kleding) naar de Pinnenhof komen. En uiteraard ligt de rode loper (en misschien nog wel meer !) voor iedere gast klaar…..

Kaartjes zijn vanaf 11 februari te koop bij Bruna in Nederweert. Je moet er even naar toe om ze te kopen, want telefonisch kun je geen kaartjes reserveren. Ze kosten maar € 5 per stuk.  Zorg dat je op tijd de kaartjes koopt want: vol = vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *