In maart en april spelen De Krottepoffers het familiestuk ‘Een koffertje vol dromen!’ voor je.

Fleur wordt soms geplaagd door enge dromen. Haar moeder is een beetje gestrest en druk op haar werk. Ze heeft geen tijd om naar Fleurs nachtelijke avonturen te luisteren. Fleur mist de aandacht van haar moeder enorm en zou graag meer leuke dingen met haar willen doen. Gelukkig heeft Fleur een lieve, gekke oma die wel graag haar dromen over haar twee poppen, Poppie en Flap wil horen. Oma weet wel waarom Fleur zo spannend droomt en natuurlijk weten oma’s daar wel raad mee. Fleur krijgt van oma een bijzonder koffertje die haar zou moeten helpen om van haar nachtmerries af te komen.

Maar of dat zal gaan helpen ……..is nog maar de vraag?

De voorstelling wordt maar liefst 4 keer gespeeld, allemaal in De Pinnenhof:

  • Zondag 26première, aanvang 15.00 uur.
  • Zaterdag 1 april, aanvang 19.00 uur.
  • Zondag 2 april, aanvang 15.00 uur.
  • Zaterdag 8 april, aanvang 19.00 uur.

Bekijk hier alvast een voorproefje van het stuk!

Kleurplatenwedstrijd

Dit jaar houden wij een kleurplatenwedstrijd! Op scholen hebben wij flyers uitgedeeld, hier vind je op een van de zijdes een kleurplaat van onze poster. Kleur deze op een zo creatief mogelijke manier in, vul je naam en leeftijd in en neem hem mee naar de voorstelling die je komt kijken! Misschien win je aan het einde van de show wel een te gekke prijs! Heb je er geen gekregen maar je wilt toch heel graag meedoen? Hier kun je hem downloaden!

Galapremière
De première op zondag 26 maart  is  niet  zomaar  een première maar een galapremière! Wij hopen dat alle bezoekers dan leuk of sjiek gekleed (bijvoorbeeld in galakleding) naar de Pinnenhof komen. En uiteraard ligt de rode loper (en misschien nog wel meer !) voor iedere gast klaar…..

Kaartjes zijn vanaf 10 maart te koop bij Bruna Gommans in Nederweert. Je moet er even naar toe om ze te kopen, want telefonisch kun je geen kaartjes reserveren. Ze kosten maar €5,- per stuk, deze graag contant betalen, want pinnen is helaas niet mogelijk.  Zorg dat je op tijd de kaartjes koopt want: vol = vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *