Toneelvereniging De Krottepoffers uit Nederweert is op zoek naar mensen die tijd en motivatie hebben om de decor- of kledingploeg te versterken.

Waar zijn we naar op zoek? Voor de decorploeg is iedereen welkom. Mensen die kunnen zagen, timmeren, koffiezetten, schilderen, etc. Ervaring is geen ‘must’, de decorploeg is zeer bereid om jou de fijne kneepjes van het vak te leren! De ploeg klust voornamelijk op de zaterdag en maandagavond. Dus, klus je graag? En heb jij misschien een creatief oog voor decorbouw? Neem dan contact op met hoofd van de decorploeg Jack Peeters! Mail: j.peeters25@chello.nl, of tel.:  06-51135918.

Voor de kledingploeg zoeken we mensen die ervaring hebben in het bewerken en maken van kleding. Je helpt en ondersteunt Maria van der Kruys in het bedenken en maken van mooie en passende kleren voor stukken van De Krottepoffers. Heb jij je dus altijd al graag beziggehouden met mode, van vroeger tot nu, en ben jij handig met kleren? Neem dan contact op met Maria van der Kruys voor meer informatie! Mail: mariavanderkruys@gmail.com, of tel.: 0495-625917.

Aanmelden voor de decor- of kledingploeg betekent wel dat je lid wordt van De Krottepoffers. Laat dat je niet afschrikken, want je komt immers terecht bij een gezellige en warme club mensen. Je hebt voortaan gratis toegang tot onze voorstellingen, bent van harte welkom op onze feestavonden en wordt zo nu en dan ‘uitbetaald’ met een rondje van de club aan de bar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *