Heb jij al jaren de ambitie om je acteertalenten te tonen aan een groter publiek dan je ouders? Krijg jij wel eens vaker dan één keer te horen “dat je iets met je acteertalenten zou moeten doen”? Dan biedt toneelvereniging De Krottepoffers jou dé kans om daarmee aan de slag te gaan!

Natuurlijk zijn we er niet alleen voor toekomstig acteurs en actrices. De Krottepoffers kunnen altijd mensen gebruiken die handig zijn met hun handen en de decorploeg willen versterken. Of je hebt talent in het maken en/of bewerken van kleding en wilt dat talent laten zien. Onze kledingploeg is altijd op zoek naar mensen die creatief en handig zijn in het maken van theaterkleding. Maar houd jij je liever bezig met licht en geluid en je wilt daar ervaring in opdoen, ook voor jou is plek bij de club!

Iedereen is welkom bij de club. Er is geen minimum leeftijd om lid te worden, en toneelervaring is niet nodig. De vereniging is er om jou die ervaring te laten opdoen.

Dan, de praktische zaken die nodig zijn om je aan te melden. Opgeven als nieuw lid doe je door een mailtje te sturen naar info@krottepoffers.nl

Contributie voor leden vanaf het jaar waarin ze 18 jaar worden, is €40,- per jaar en voor leden tot en met 17 jaar €20,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *